un enllaç molt interessant

us adjunto als passeigs de la dreta, l'adreça del bloc de la llibreria Al·lots. El petit príncep, perquè trobo que val la pena passejar-hi si us interessa, com a mi, la literatura infantil i juvenil i els àlbums il·lustrats.

Al·lots. El petit príncep es tracta d'un bloc col·lectiu i bilingüe (català-castellà) on persones interessades en la literatura infantil i juvenil (bibliotecaris, mestres, llibreters, etc.) ressenyen novetats de llibres, tant en català com en castellà.

4 caminants:

Anònim ha dit...

Com anem?
La literatura infantil m´encanta, tb la il.lustració. A més tenim uns-es il.lustradors-es molt bons.
El llibre Dins el mirall, Pep Molist. La literatura infantil i juvenil explicada als adults.
Val la pena, encara que pensa poc en els d´aquí.
Tinc pendent Dona incòmoda, Montse Bànegas. En parlen bé.
Imma

sfer ha dit...

Gràcies, Elisabet, per aquest enllaç :-)

Imma: el llibre del Pep és, veritablement, una joia. Potser tens raó en dir que pensa poc en els d'aquí, però pensa que ha triat molt pocs llibres, i tots són imprescindibles. Si haguéssim de triar entre, per exemple, un Roald Dahl o un Josep Vallverdú, amb qui ens quedaríem?? No m'agradaria trobar-me en la situació d'haver de triar!!!

elisabet ha dit...

Precisament és el meu primer llibre de la llista, el de la Montse Banegas! Caram, doncs m'interessa molt saber què en penses.
Me'n vaig descarregar el primer capítol (http://unadonaincomoda.blogspot.com/2008/10/una-dona-incmoda-montse-banegas.html) i em va enganxar completament.

Sobre els il·lustradors, precisament ara estic treballant amb Ricard Aranda (http://ricardaranda.blogspot.com/), que fa coses precioses!

Uf, això dóna per un post en condicions, però vaig molt malament de temps...!

Petonets

Monique LaMer ha dit...

Hola reina
Gràcies per aquest enllaç....ens ve molt bé a la meua cunyada i a mi, perquè a Andrea li agrada llegir, i utilitzarem els sabis consells d´El petit príncep...
Petonets...

 

passejant barcelona