Ell a la via 2

Mishima és un grup català que no m'entusiasma gaire, però a partir d'un vídeo que en vaig descobrir, m'he quedat enganxada a la seva cançó Miquel a l'accés 14. I, a sobre, remenant per sant Internet, va i trobo aquesta explicació del grup barceloní sobre la gravació en qüestió:

Mario Camerini, en la seva versió cinematogràfica de l'Odissea d'Homer, va fer interpretar tots els personatges femenins (Circe, Nausica, i finalment, Penèlope) per la mateixa actriu, l'esplèndida Silvana Mangano. Era la seva manera de donar a entendre que, en algun lloc de la nostra consciència, totes les dones que passen per la vida d'un home (tots els homes que passen per la vida d'una dona) només son versions d'una mena d'"etern femení" (o d'etern masculí). La dona estimada és un misteri per l'home de la mateixa manera que l'home estimat ho és per la dona.

Després d'això, no podia fer res més que compartir-lo amb els meus passejants.

5 caminants:

Vent d Cabylia ha dit...

A mi el segon disc no em fa tant, però este primer és sublim. I del vídeo no en sabia l'explicació però també m'encanta!

Monique LaMer ha dit...

Que sàpigues que aixó m´ho apunte!

german ha dit...

i jo voldria afegir -perdoneu- que Silvana Mangano és una de les actrius més belles que ha donat el cinema italià de tots els temps!! :)

elisabet ha dit...

Vicent, me l'escoltaré amb més calma, doncs, perquè crec que li estic donant més oportuntitats al segon i no m'agrada gaire...

Monique: Ai, quina por que em fas, luchessi!!!

German: estàs perdonat. :p

Anònim ha dit...

Mishima és un grup que m´agrada, tant per lletres, com per música.
Però no m´agradaven d´entrada, uns quants cops...

M´han regalat BOMBON MALLORQUIN i Quadern 2008, Joan Miquel Oliver. Una alegria!

Us recomano Mazoni, per les seves lletres i com les interpreta.

Vagin bé les escoltes

Imma

 

passejant barcelona