la toscana (i els cadenats)

jo no l'he llegit, però Ell va comprar el llibre fa temps i el tenim pendent. Parlo de l'obra de Federico Moccia, que ha causat el naixement d'una nova tradició amorosa a Itàlia, i que s'encomana!
Es tracta dels cadenats de l'amor: originalment, i segons el llibre Ho voglio di te, els enamorats escriuen els seus noms en un cadenat, el lliguen al pont Milvio, i llencen la clau a l'aigua per estar units per sempre.
La febre, però, s'ha estès. Ara qualsevol pont o indret romàntic val per a aquesta comesa. Fins i tot, hi ha cadenats de l'amor virtuals a la pàgina de l'autor!
Ella i jo vam voler lligar un cadenat de l'amistat, en record d'aquest viatge tan fantàstic, però, en fi, despistades que som, vam oblidar fer-ho. Segurament ella intentarà complir la promesa i Torí serà el lloc triat. Ho aconseguirà?
Sigui com sigui, us deixo una mostra d'aquests cadenats eterns que vam veure sobre el riu Arno, al Ponte Vecchio, Florència.

3 caminants:

Francesc Mompó ha dit...

Aquest estiu n'he vist un, de cadenat amb nonms en un pont de Girona ciutat.
Salut i Terra

Monique LaMer ha dit...

T´has adelantat a mí!!! Menys mal que tinc altres fotos de carenats....tens raó, vaig complir la meua promesa, i va ser allá on ho vaig vore per primera volta...

elisabet ha dit...

Francesc, veig que aquesta iniciativa s'escampa! Salut!

Monique, penso penjar la foto del nostre, que lo sepas, però serà al final del meu relat desordenat... :D Jo també tinc visita aquesta setmana, però tenim pendent un sopar fardatxo de sis, no?

 

passejant barcelona