la stagione dell'amore

Giorni di immensa meraviglia e giorni di cattività.
Tra noi due poi scoppiò il diluvio


Per fi, avui és el gran dia! El concert del magnífic Franco Battiato arriba a Burjassot. Diuen que és un dels espectacles musicals més interessants que hi ha ara mateix a Europa... i ella i ella i jo hi serem!
Doncs sí, avui, en un dia carregat de pluja, humitat i un munt d'esdeveniments, espirals i oxímorons, un auditori discret per a un concert que s'espera brillant. I a aquestes hores un tren des del sud puja cap aquí amb una de les meves ànimes bessones a dins, i jo tinc mil sols per regalar-li... Per començar, un sol battiatero divertit. Perquè, no ens enganyem, l'important a la vida és ballar. Oi?


8 caminants:

Vent d Cabylia ha dit...

Quina sort! Gaudiu-lo!

elisabet ha dit...

Doncs mira, com que ahir va ser el dia del xàfec oficial a València i rodalia... Que res, que ni concert ni punyetes, perquè resulta que era a l'aire lliure. No serà per què no ho anaven avisant els homenets del temps... I a mi que ja m'agrada que plogui, ja, per la qüestió de la sequera (i ara no tocaré el tema de l'aigua de l'Ebre perquè té tela, també), però és que ens feia tanta il·lusió...!
Bé, a Benidorm van suspendre el concert dels Scorpions (mal de muchos...). :p

Vent d Cabylia ha dit...

Hosti, em sap mal per haver dit res. Però sembla que no l'han cancel·lat sinó que l'han posposat per al dimecres vinent, no?

elisabet ha dit...

Ai, no saps l'alegria que em dónes...! Vicent, ets un sol!
(de seguida que ho confirmi, ho penjo aquí).
I no pateixis per haver dit res, al final que plogui és ben bonic, no?

elisabet ha dit...

doncs sembla ser que sí, que es confirma que el nostre italià predilecte tocarà a Burjassot dimecres dia 14 de maig a les 21...
quin goig, quina alegria!

Vent d Cabylia ha dit...

M'alegre molt. Dimecres 14 també és un dia especial per a mi. Que vaja bé i que eixe dia no ploga!

elisabet ha dit...

Hi ha un 20% de possibilitats de pluja. Ai, ai, ai. Però si finalment aconsegueixo escoltar aquest home en directe, demana, demana una cançó, que li cridaré ben fort que la canti! Per ser un dia especial, apa! :)

Vent d Cabylia ha dit...

Dona, demana'm "Tramonto occidentale" i si no la canta doncs "Centro di gravità permanente", que segur que cau.

 

passejant barcelona