deep inside you cry cry cryamb l'entrada del nou any (de la meva pròpia religió, vaja, d'aquella que diu que l'1 de setembre comença l'any depasseig i ja està) comencen a sortir els bolets, els col·leccionables i les bones notícies. sembla com si l'estiu fos el veritable mes de la letargia, de la "hibernació" (que no seria correcte etimològicament en aquest cas, però!) i que, una vegada hem recuperat les forces treiem del barret de copa tot un fum de conills.

per començar, les noies que dirigeixen les principals associacions d'afectades d'endometriosi a l'estat s'han posat mans a l'obra i han organitzat la I Jornada Informativa sobre aquesta malaltia crònica que encara no té cura.


Podeu llegir en aquest enllaç tota la informació sobre l'esdeveniment, que serà a l'octubre, quin és el programa previst i com apuntar-vos-hi. Tindrà lloc a Madrid, però com els polítics ja s'han encarregat de procurar que tots els camins duguin al centre, imagino que ningú tindrà gaire complicació per arribar-hi...


Espero que aquesta mena d'iniciatives vagin fent que prenguem consciència d'una malaltia tan frustrant i dolorosa.


4 caminants:

L'Espolsada llibres ha dit...

Ànims companya de camí!

elisabet ha dit...

Ànims companya de camí! muàa!!

Monique LaMer ha dit...

Hey, reina, que si et fallen les forces, pots contar en les meues!

Anònim ha dit...

Hola,
recomanar-te per l´apartat Homes de paraula el blog Salms del poeta Josep Porcar de Casrelló de la Plana.
Bona Diada!!
Imma

 

passejant barcelona