a fer la mà el 2010

abandonada la lectura, la música i el passeig, el darrer trimestre del 2010 ha suposat un canvi silenciós. el final d'un cicle descobreix el que significa per a una parella, una família, sotmetre's a un tractament de fecundació in vitro. un gran èxit de curta durada que posa la guinda a la possibilitat d'arribar a algun lloc després de tant de caminar.

i ara, addicta a Barcelona, intento recuperar a poc a poc el ritme: un peu rere un altre.

De moment, fent neteja d'un temps que ja s'ha acabat, descobreixo un "Resentimiento" de Magda Szabó en un calaix (125 pessetes). Em desprenc dels diners per por de la rapidesa dels esdeveniments i escolto com alguna cosa haurà de començar-se a moure. Tic-tac-tic-tac.

A la primavera, això sí, sortirà publicada la meva segona novel·la de LIJ, en aquest cas per a nens i nenes d'uns 10 anys, il·lustrada per la magnífica Àngels Ruiz.

La resta, un garbuix.

4 caminants:

Monique LaMer ha dit...

ja saps les ganes que tenia de deixar enrrere este punyeter any "par", i que en acabant l´he finiquitat millor del que esperava...així que no tot se´n té que anar a fer la mà :D
Esperarem la primavera, i no soles la climàtica.
Bss

Unknown ha dit...

jo també espero la primavera! i la teva segona novel·la!!!
muuuass!!!

Anònim ha dit...

I tant que sí, a fer la mà el 2010! : ) Esperem que aquest 2011 vagi millor perquè mare de déu... ;) M'agrada la versió de Glee de "Lucky".

L'Espolsada llibres ha dit...

Endavant les atxes en tots els aspectes.
Més pistes de qui publicarà la novel·la?

 

passejant barcelona