que demà tot continuï bé, sisplau

només alçar les parpelles, el primer gest és al maluc. mentre s'espolsa la son, l'únic que li preocupa és si sent dolor. afina tots els sentits. no respira ni una mosca. potser un cotxe que passa sis pisos avall. el barri està tranquil i fa olor de matinada. gràcies, avui tampoc fa gaire mal.



Kistner, l'any 1975, va descriure el perfil psicològic de la dona amb endometriosi com a angoixada, intel·ligent, hiperactiva, egocèntrica i proteccionista. Vés a saber en què es basava aquest bon home.

3 caminants:

Monique LaMer ha dit...

ssssh, no parles massa alt...que no es desperte....
Entenc que el (dr.?) Kistner tenia raó en algunes coses i res en altres...és el que pasa quan tractes de definir a tantes dones i tan diferents....continuarem confiant en l´equip mèdic habitual.
Ànim, dra. Roig, la seua tripulació està en vosté....
b7s

Gemma Avellan ha dit...

Si es pot traure alguna cosa de les situacions dfícils és que sempre aprens alguna cosa més sobre tu mateixa, sobre la teua capacitat i fortalesa davant el dolor.
Ànim, Eli, i espere que hui vaja tot bé.
Una abraçada.

Unknown ha dit...

Egocèntrica? Novament les generalitzacions donen una imatge completament equivocada. M'agradaria llegir un estudi científic sobre l'endometriosi però fet per una dona que l'ha patit. Què sabran els homes de "cine sueco".

 

passejant barcelona