et ve de gust un còctel?










amb poques ganes de fer res que no sigui llegir, parlar o nedar, us incloc els meus llibres de capçalera ara mateix (a l'espera d'aconseguir l'únic llibre que encara no he llegit de la Jane Austen -demano disculpes-, Mansfield Park).

Diario de Katherine Mansfield: acabadet de llegir anit. I he passat la nit del lloro. Li dec un post.


El olvido que seremos, Héctor Abad (Seix Barral). Una recomanació de la qual encara no puc dir res perquè és un misteri absolut. I se'n ve amb mi a Toledo (ai, com m'agrada patir sota el sol). gràcies, J.!

200 cócteles fabulosos, Jane Rocca (De vecchi). Una frivolitat. Un regal d'aniversari ideal per a les tardes d'estiu a la piscina, amb tasts tan intrigants com Error freudiano (absenta), Terciopelo clandestino (martini) o Pequeña niña violenta a la lavanda, un dels meus preferits. No us hi podeu perdre les il·lustracions de Kat Macleod (us en deixo una oliveta de còctel). gràcies, Monique!

i dos llibres per deixar en qualsevol lloc: damunt de la tauleta de davant del sofà, al costat de les claus, al seient del cotxe, dins de la bossa de platja... perquè val la pena trobar-los quan no t'ho esperes i llegir-ne algun poema o conte, perquè són molt ràpids de digerir, creen addicció i l'únic que fan és engrandir els sentits: la poesia de Gioconda Belli i els Viatges i flors de la Mercè Rodoreda.

afegit d'última hora: Umberto Eco. és fantàstic torrar-se al sol amb el cul a remull mentre sents algú parlar d'aquest home i de la manera com va anar donant-li forma a El nom de la rosa (també li dec un post, perquè l'admiro molt). i novel·la romàntica, perquè sí, de tarda d'estiu amb el cap a mig gas, amb un bonic i previsible Solstici d'hivern de la Rosamunde Pilcher.

visca la macedònia per tots els gustos i colors!





 

passejant barcelona