color

Avui és un dia de molta imatge i color. Molta llum i claror.

Imagino que tota la ventada que bufa des de fa dos dies a València (i per extensió on passo la major part del temps, a Mislata) ha deixat el cel net i polit i més blau elèctric que mai.






Després ha arribat l'altre imatge del dia, a mig matí, quan des de l'Espolsada m'han xerrat que hem aparegut totes dues al suplement cultural de l'Avui, al Paraules de blog. A Internet no l'he pogut veure, però amb una trucadeta ràpida he enviat a ma mare al quiosc a tafanejar. Ben aviat ho penjaré aquí, quan torni de la passejada catalana.



També ha sigut un dia de fotos i cares, d'acabar d'encarregar il·lustracions i de donar el sí, vull a les que m'han arribat a última hora. I per això no puc deixar de parlar de dues il·lustradores fantàstiques amb qui estic treballant aquests darrers dies per a la Primària.



Són les organicfields, Mónica i Patricia, que ens estan fent uns dibus absolutament lluents, divertits, dolços i originals per a les motivadores dels llibres de text. Vaja, tot aquest color del cel d'avui, barrejat, fet un allioli i explotat damunt de la pantalla del meu ordinador.Us en deixo unes mostretes, dos d'elles són trossets dels que apareixeran en el nostre llibre de Baula Edelvives.
 

passejant barcelona