catalans al país valencià?

Estic descobrint, sobretot a través d'enllaços del bloc de la meva companya de curs Marta Insa, que hi ha molta gent del País Valencià que volta per Catalunya... Què hi ha dels catalans per terres del sud? Jo sóc de Barcelona i fa set anys que visc a València, concretament he viscut a l'Horta i ara sóc veïna del barri de Campanar (impossible viure sense aquesta campana!). No trobo massa gent en aquesta situació... Bé, conec una altra persona a part de mi, una noia del Vendrell que ara viu vora els Vivers, però... n'hi ha més que vulguin sortir a la llum? Som un col·lectiu, per dir-ho d'alguna manera, gran o petit? Misteris...


El que sí que és cert és que, per exemple, les illes són ben a prop. I si no, feu una ullada a aquesta foto preciosa que m'envia la meva amiga Pepa des d'Eivissa... el que veieu al fons és Dénia! Impressionant.


5 caminants:

Anònim ha dit...

Jo crec que sí que n'hi ha, de catalans... però s'amaguen :-) Els valencians tenen tendència a ser més visibles, o a fer-se amb les altes esferes del poder... hi ha dos precedents: el papa Lluna i Els Borja. Serà per això?

Unknown ha dit...

Concretem... De catalans al País Valencià en som molts. Jo mateix per exemple: català de Castelló de la Plana. Ara bé, ja sé que no volies dir exactament això... Salutacions.

elisabet ha dit...

M'ho poseu difícil. Tens raó, Josep! Tornem-hi: posem doncs que parlo de gent que hagi nascut i viscut al Principat i que ara tingui la residència al País Valencià...

Accídia ha dit...

Visc a Villena i sóc de les Terres de l'Ebre.. i sí constato que no hi ha massa gent del Principat per aquí baix.

elisabet ha dit...

Accídia, benvingut! No sé, no sé què passa, però continuo sense veure moviment del nord aquí al sud, oi? Salut!

 

passejant barcelona